February 23, 2024

Ja si duhet të veproni nëse doni që të reklamoni në faqen Fieri

Prej me shume se 15 vitesh, faqja “Fieri” ne facebook, mund te quhet pa frike nje nga faqet me te vjetra dhe me te vizituara Shqiptare. E mbeshtetur nga website fierisot.com kanali ne youtube Fieri Sot, faqja e instagramit @fieritoday, mund te quhemi pa frike media online me e madhe ne Fier po pse jo dhe ne jug te Shqiperise. Pas shume kerkesave per reklama, kemi vendosur te krijojme hapesira ne forme banerash ne webin tone te cilat do te jene me pagese vjetore por dhe artikuj promocional te cilat do te jene ne baze te deshirave per cdo kerkese. Me shume se 50 mije vizita ditore ne web, do ju mundesojne qe reklama e biznesit tuaj te shihet po aq here. Artikujt promocional do te kushtojne 5 mije leke te reja dhe banerat do te fillojne nga 50 mije leke, deri ne 100 mije leke te reja ne vit.
Per cdo pyetje na kontaktoni ne whatsapp ne kete numer +355 69 569 2777, ose email: fieritoday@gmail.com

Reklama
DCIM\100MEDIA\DJI_0022.JPG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *