Pastiçeri Bleta Premium

U la në burg nga gjykata e Fierit pasi u kap me 21 kg eksploziv, avokati i Albi Mecinit: S’ka prova për 2 akuzat

Albi Mecini ka kyçur gojën edhe para gjykatës në lidhje me arrestimin në Fier ku u kap me 21 kg lënë plasëse të lidhur me celular për shpërthim në distancë. Në emrin e tij foli avokati i tij Klaudio Dhima, i cili i tha gjykatës së nuk ka prova për veprat penale që ai akuzohet.

Në ngarkim të Mecinit janë dy akuza “Trafikimi i armëve dhe i municionit” dhe “Sigurimi i kushteve dhe i mjeteve materiale për të kryer vrasje”. Sipas avokatit Dhima, lënda plasëse nuk është gjetur në automjetin e Mecinit, por jashtë në rrugë dhe në këto kushte nuk qëndrojnë veprat penale. Sipas tij, brenda makinës së të mbrojturit prej tij nuk ka pasur asgjë të paligjshme dhe akuzat ndaj tij janë të padrejta dhe me paragjykim.

Reklama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *