Pastiçeri Bleta Premium

Shkakton debat psikologia shqiptare, Dubai eshte kot para Shqiperise

Psikologia Shqiptare Denisa Hoxha e cila ka mijera ndjekes ne rrjetet sociale, ka publikuar nje video e cila ka shkaktuar mjaft reagime citon fierisot.com/.


“Kam ardhur me pushime ne Dubai, dhe cfare kane bere keta zoterinjte? Kane ndertuar disa gratacela dhe i kane bere nje reklame te madhe qe thua ti shkon ne Dubai dhe kushedi se ku shkon. Eshte nje budallallik i madh, pishina, plazhi lene per te deshiruar. Po te kisha nje flamur Shqiptar do e kisha ngritur. Rrofte jugu i Shqiperise, rrofte Shqiperia dhe natyra e mrekullueshme qe kemi, te gjitha keto jane reklama.”

Reklama

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *